mutersors

Tisztelet minden Anyának és Nőnek! Én megírom, hogy miért.

Backstreet Boys koncert...most másképp

2019. június 26. 17:55 - mutersors

audience-band-blur-1587927.jpg

Tegnap újra összejöttünk. Na, nem úúúgy. De több, mint 20 év után, már 3 gyerekes anyukaként együtt mulattam a srácokkal. Óriási volt. Imádtam, minden percét. Ja, nem mindent, mert már öreg vagyok tolerálni a gyökereket, de „fiúk” aaaanyira csúcs szuperek voltak, hogy még mindig sírok. Azért is, mert fáj minden tagom, és úgy festek, mint mikor átmulattam lánykoromban egy Hegyalja napot.

Tovább
Szólj hozzá!

Első osztály, pipa!

2019. június 24. 11:37 - mutersors

book-748904_1920.jpg

A kislányom pénteken megkapta a bizonyítványát. Nagyon klassz volt az évzáró. Eldöntöttem, hogy soha többet nem megyek. Na, jó, az elejére benézek, csak azért, mert rettegek az osztályfőnöktől. Olyan szigorú asszony, hogy nem merek a szemébe nézni. Két hete szóltam neki, hogy nem tudunk részt venni a főpróbán, mert a szünidő első hetére szerveztem a családi nyaralást. Én balga. Júj, de csúnyán nézett rám. Majdnem lefújtam az egész progit, annyira beszartam. De a gyerek általánosságban szereti, szóval nem gáz, hogy nem vagyunk pajtások.

Tovább
Szólj hozzá!

És az alvás, az megvan, hogy mi?

2019. június 20. 09:28 - mutersors

adorable-animal-bed-374898.jpgNem, baszki, én már nem is tudom. Azóta, hogy 8 éve terhes lettem, csak nagy ritkán adódik meg, hogy egész éjjel alszom, és/vagy reggel ébredek, nem pedig hajnalban. Na, nem azé’ mondom, mert rinyaviadal van, tudom, retek unalmas a téma. Ja, és azt is tudom, hogy ha már versenyről van szó, mi anyák szeretünk kurvára elől lenni, a kinekagyerekealegjobbalvó játszmában. Általában lebénulva hallgatom, az olyan megjegyzéseket, miszerint “az én babám 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát”. Miapicsa?! A legjobban teljesítő gyerekem 1.5 évesen durmolt először reggelig. És amióta 3 db gyerekem van, felváltva szórakoztatnak. Néha teljes létszámban megy a buli. Szal, én ebben énvagyokalegnagyobbistenkirálynőmeragyerekemalszik összecsapásban, nemhogy az utolsó lennék, de simán diszkvalifikálnának a nevezésnél!

Tovább
Szólj hozzá!

Szabadság! Szeretem?! 2. rész

2019. június 12. 13:09 - mutersors

bottle_of_cold_beer_2-1.jpg

 

1. nap (még mindig)

A gép 8 perces késéssel indul, amit még az én türelmetlen agyam is könnyen befogad. A repülést általában jól bírom, de azért amióta gyerekeim vannak, mindig elrebegek egy-két imát, hogy nehogy elbaszarintsa a pilóta a dolgokat. A biztosítást sikerült ugyan a reptéren megejteni, mert persze otthon elfelejtettem, szóval legalább ez rendezve lett, ha bármi gáz történik.

Tovább
Szólj hozzá!

Szabadság! Szeretem?! 1. rész

2019. június 04. 21:01 - mutersors

clouds-cloudscape-cloudy-158163.jpg

Annyi szó esett már arról, hogy az anyukáknak nem sok szabadidejük van. Az, hogy pl elutazzanak kettesben a szerelmükkel...Pfff...Kb esélytelen. De mi van akkor, ha ez nagy ritkán megadatik? Sokan gondolják, hogy ez simán egy óriási boldogság, és vidámság. Megy a hejehuja orrvérzésig. Tévedés. Legalábbis nálam. Mondjuk, lehet megint velem van a baj, és rosszul vagyok összerakva. Mi a rosseb bajom van?

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása